Asociația pentru Dezvoltarea Psihologiei Smart PSI


organizează următoarele workshop-uri, creditate de colegiul psihologilor în psihologia muncii și organizațională și psihologia transporturilor, cu câte 5 credite profesionale

Coordonator: ALEXANDRU GĂIANU

Brașov, 2 septembrie 2017
W1: “Intervenție psihologică la nivel organizațional în scopul dezvoltării personale și a dobândirii de abilități suplimentare de către angajați”
Performanța profesională nu presupune doar realizarea cu succes a sarcinilor. Organizațiile au început să fie atente la performanța extra-role, care poate fi explicată prin predicția comportamentului cetățenesc și a celui contraproductiv. Cer din ce în ce mai mult modele de intervenție pentru dezvoltarea comportamentului adecvat. Participanții vor afla care sunt provocările specialiștilor în astfel de intervenții, vor învăța metode și tehnici de evaluare a nevoilor de training, vor cunoaște accepțiuni ale specialiștilor în domeniu dezvoltării personalului și vor aborda practic un model de intervenție. Modelul se numește EIAG și poate sta la baza învățării și dezvoltării majorității abilităților. 


Taxa de participare: 150 lei.
W2: “Criteriile de performanță ale conducătorilor auto, elementele centrale ale analizei compatibilității cu postul de muncă”
Plecând de la un model de predicție realizat în scopul identificării criteriilor de performanță și a standardizării procesului de evaluare psihologică în transporturi, participanții vor descoperii variabilele observabile care saturează modelul și modalitatea în care se vor interpreta rezultatele unei evaluări. Vor înțelege teoriile care stau la baza modelului, vor identifica avantajele și limitele utilizării instrumentelor cantitative în raport cu metodele și tehnicile calitative și vor învăța să transforme informațiile calitative în variabile cantitative. Se vor realiza exerciții practice privind analiza de compatibilitate cu postul de muncă și se vor face predicții comportamentale pe baza modelului expus.


Taxa de participare: 150 lei.
Pentru înscriere vă rugăm să accesați următorul formular Google:
https://goo.gl/forms/O1isPPwELe9h38O92Copyright © Info-Psiholog.ro, All rights reserved.